Професионално химическо чистене с модерна техника на добри цени

пИскате ли да спестите голяма част от свободното си време, което прекарвате в пране, простиране и гладене на дрехи? Най-оптималният вариант е химическо чистене Медия Клийн в град София. Те предлагат пране с взимане и връщане от и до посочен от вас адрес. Изключителни професионалисти в това, с което се занимават, служителите на фирмата имат над двадесет години опит в тази област и предлагат най-доброто качество на пазара. Вие не само ще получите дрехите си изпрани и изчистени, а ще изглеждат като чисто нови. Преди да ви върнат артикулите, специалистите проверяват още веднъж, че е постигнато качествено извършване на услугата. Ако е забелязан пропуск, дрехата се връща за повторна, така Ви гарантират, че дрехата е почистена по най-добрия възможен начин, когато си я получавате обратно. Точно това е и целта да изберете услугата химическо чистене, за да сте сигурни, че дрехите ви получават най-доброто.

Професионално химическо чистене с модерна техника на добри цени

Една от най-трудните тъкани за обработка е коприната. Тя от векове е позната и предпочитана материя при производството на дрехи. Нейната мекота, здравина и блясък са и отредили място на фаворит сред естествените тъкани. Докато самите копринени влакна могат да се перат безпроблем, тъканите, които имат копринени нишки в състава си, често получават бримки при пране в пералнята. Копринените изделия трябва да се перат с продукти за деликатни тъкани. Никога не оставяйте коприната на пряка слънчева светлина, защото ще пожълтее. За да премахнете жълтите петна накиснете дрехата в разтвор от три части обикновена вода, една част кислород вода и няколко капки амоняк, след което изплакнете с обикновена вода. Ако нямате възможност да отделяте толкова много внимание на копринените дрехи в гардероба си, се обърнете към Медия Клийн.

Посетете тяхното виртуално пространство Cleaningstation.bg и вижте всички ателиета, които имат на територията на град София. Ще видите търговски обекти на фирмата за химическо чистене в почти всички големи жилищни райони в столицата – Борово, Бистрица, Младост, Дружба, Горубляне, Манастирски ливади, Студентски град и др. Потърсете ги на техния уебсайт или с обаждане на 0885 269 869.