Утрото е по-мъдро, когато пиете кафе от вендинг машина

Всички сме виждали как на всеки ъгъл има някакъв вендинг автомат.

В България въпреки наличието на толкова много автоматични устройства, се падат горе долу около 625 човека на един автомат, което си е доста. В кратката си почивка да чакате на опашка пред машината или като закъснявате сутрин да се редите на опашката, за да си набавите така желаните глътки кафе. Винаги има нужда от още една вендинг машина и sivendingspot.com на работното ви място. Si Vending Spot може да Ви осигури ароматното кафе рано сутрин, сладкото изкушение след закуска, горещия билков чай или какао след обяд и водата по всяко време на деня.

Утрото е по-мъдро, когато пиете кафе от вендинг машина

Компанията се занимава с производството на вендинг машини и даването им под наем на различни по големина фирми, бизнес сгради, малки и големи предприятия, болнични и учебни заведения, университети и други. Има над десет годишен опит зад гърба си и повече от 250 машини във всякакви градове на територията на цялата страна, които обслужват около един милион потребители всяка година. Екипът на Si Vending Spot се състои от обучени по определени стандарти и квалифицирани служители – търговски представители, техници, телефонни оператори, консултанти, зареждачи и други.

Si Vending Spot създава автоматичните устройства изцяло по желанията на клиента. В зависимост от него се определя дизайнът, вътрешната структура и цялостният вид на автомата. Специалисти внимателно проучват мястото, където ще бъде сложена Вашата вендинг машина, за да пресъздадат максимално добре и да визуализират бъдещия проект. По този начин клиентът придобива най-голяма представа и евентуално дава съгласието си за реализация на проекта.

Само с една начална инвестиция, която после ще избиете десетократно, ще получавате всеки месец наем от Si Vending Spot, който е предварително договорен от двете страни. Подписвате договор, в който са описани всички детайли. С два подписа компанията става Ваш партньор и неотменен спътник във Вашия бизнес.

Разгледайте портфолиото им от създадени проекти на sivendingspot.com и не се колебайте да ги потърсите.