Радостина Стоянова

Музикален подарък за колега

32244 Думата музика означава в превод от гръцки „изкуство на музите“. Тя носи всякакви емоции – радост, тъга, задоволство и т.н. Носи ни спомени и ни вдъхновява. Като цяло не можем без този верен спътник в живота. Някои учени твърдят, че музиката не само не е разсейваща, но всъщност е тонизираща и помага да се съсредоточим по време на работа. Според психолози, положително въздействие на музиката върху производителността е нещо, което е доказано и подкрепено с факти. Такава музика вече се нарича функционална, фонова или музика на обкръжаващата среда.

 За истинските фенове на музиката високото качество на звука в дома често се изразява в скъпи аудио системи, но на работното място, в най-добрия случай, те трябва да се примирят със звука от високоговорителите на монитора. Затова, подарък като едни хубави колонки биха били идеални за ваш колега, който се съсредоточава като слуша музика.

Аудио колонките са добри като подаръци на началници и делови партньори. Също така са идеални за корпоративни служители като подаръци за празниците.

Като цяло аудио колоните не са предназначени за това да бъдат прехвърляни от едно място на друго, защото са много масивни. Но сега вече има аудио колонки, създадени специално за тази цел.

Ако работата ви е обвързана с повече пътуване от едно място на друго, тези мобилни колонки са идеални за тази цел и лесно се събират в чантата ви. Обикновено имат вдлъбнатина, където да поставите вашият плеър, смартфон или друго устройство, за да слушате музика без проблеми навсякъде.

Напоследък се създават дизайнерски аудио колонки за всеки вкус. Те могат да бъдат във формата на ябълка, статуя, дизайнерска чанта и въпреки сложният дизайн пак притежават всички необходими функции, който са ви необходими. Просто разгледайте в мрежата и ще се уверите сами.
Успех!

Източник: http://music-shop.bg/

Подобни статии

  • Бижутата с черни диаманти са достоен експонат в колекцията на всяка една жена. Особено популярни тези тези ювелирни изделия, инкрустирани с скъпоценни камъни с природен черен цвят се търсят от хора, които искат да намерят достойна алтернатива на продуктите изработени…
  •   Ето някои съвети кое е добре и кое не чак толкова добре. Хигиена на гардероба Не става въпрос за обърсването на прах или проветряването. Говорим за прочистване в стил „мода“. Ако не сте носили нещо отдавна, но не сте…
  • Спалнята е онази част от дома, където човек може да релаксира, да изживее романтични моменти с половинката си и най-вече да спи спокойно. Точно затова тя трябва да бъде тиха и комфортна, с приятна атмосфера. Естествените материали, подходящата светлина, удобното…