Съвети относно почивки в Дубай през 2020г.

Ако сте се запътили към Арабските емирства през идната пролет, то е добре да бъдете подготвени максимално преди да стъпите там. И под това имам предвид да се информирате относно всичко, което ви засяга при почивки в Дубай. В настоящата статия ще направим точно това, така че продължете да четете докрай ако темата ви вълнува.

Както знаете, Дубай е арабска държава и това само по себе си предполага малко по-различни изисквания към туристите и т.н. Например, едно от нещата, които може би ще ви учуди е това, че не е приемлива прекалената интимност на публични места. Разбира се, когато сте в хотела си, това не е проблем, но навън дори не е позволено да се целувате уста в уста.

Друго важно нещо относно почивки в Дубай е свързано с това, че жените там не се ръкуват, затова ако случайно видите местни по улицата или пазарувате от такива, не им подавайте ръка. Казвам случайно, защото там е трудно да срещнете местни. Най-често ще видите филипинци, индийци и пакистанци.

И за почитателите на хубавото кафе, е добре да знаете, че еспресо можете да пиете само в хотелите, защото в Дубай се пие само разтворимо кафе. Така че еспресо или традиционно арабско кафе на пясък няма как да намерите навън.

почивки в Дубай

Такива и още много други полезни съвети за почивки в Дубай ще получите и от агенцията, с която ще пътувате дотам. Така че щом сте решили потърсете кой предлага изгодни цени и оферти за почивки в Дубай. А аз ще ви споделя за фирма Балканика Травъл БГ, която би била вашия перфектен избор – лочивки в Дубай от BalkanikaTravel.bg. Посетете сайтът им BalkanikaTravel.bg още сега, за да разгледате и останалите им предложения. А ако желаете да им се обадите, можете да го направите на посочените телефони за контакт: 0700 100 38, или мобилен: (+359) 888 570 600. Те ще ви очакват!