Какво ново при класическите сребърни обеци?

Бижутата са неизменна част от гардероба на всяка дама, която иска да изглежда стилно и да впечатлява.

Напоследък все повече се налага мнението, че бижутата с класическа визия са подходящи за по-зрели дами, а новите и нестандартни решения за по-младите. Противно на очакванията обаче бижутата от висок клас доказват, че стила няма възраст и това е повече от очевидно в колекциите от сребърни обеци mmstylebg.

Тенденцията на световните модни подиуми сочи, че на мода тази година ще бъде нестандартният прочит на класическите бижута. Ето и какво ново при класическите сребърни обеци:
На първо място, трябва да отбележим, че сребърните елементи на обеците са изцяло с родиево покритие. Родият като един по-малко известен благороден метал доста време е останал в сянка, но до този момент. Покритие от родий върху сребро не оказва голямо влияние върху крайната цена, но многократно повишава качеството на бижуто. Сребърните обеци с родиево покритие са предпазени от потъмняване, предизвикване на алергии при носене и надраскване. Но като че ли най-забележимото още на пръв поглед при тези бижута е силният им блясък. Модните дизайнерски предложения включват многоцветни колиета, обеци, пръстени и гривни с цветя, включително такива, изработени от благородни материали и украсени с кристали Сваровски.

Какво ново при класическите сребърни обеци?

Подходяща възможност да направите модна колекцията си от бижута през тази година. са дамските накити на флорална тема. Класическата тема за дизайн на бижута с елементи цветя присъства в луксозните обеци с топли цветове и елементи тип пшенични класове на Chanel Joaillerie. Всъщност вдъхновената от природата флорална тема не e изобщо нова, но е предложена през един модерен прочит. Ако искате да сте ефектни и много актуални при носенето на обеци можете да заложите на асиметрията. Интересните комбинации от дълга и обемна обеца са модерни от край време и подчертават естествената красота по един по-смел и нестандартен начин. Независимо на кой стил при сребърните обеци в mmstylebg.com симпатизирате, ще намерите подходящ за вас модел в колекциите на M&M Style. Единственото правило, от което е добре да се ръководите е избор на различни бижута от една серия и подходящото им цветово съчетание с тоалет, за да изглеждате винаги стилни и елегантни.