Има ли специализиран дизел сервиз, предлагащ рециклиране на дюзи?

Имате ли нужда от качествено обслужване и ремонт на дизелови части?

Ако това е така, логично е да се запитате – има ли специализиран дизел сервиз, предлагащ рециклиране на дюзи и почистване, скоро ще намерите точен отговор. Ако текущите индикации, които сте забелязали, са прекъсване на колата при ускорение или тресене на ниски обороти, наред с увеличаване на разхода на гориво и нивата на излъчване на вредните емисии, то правилно сте се насочили. Много е вероятно да става дума за замърсяване на дюзите, които могат да бъдат почистени в https://sofia-diesel-center.com/bosch-serviz/retziklirane-dyuzi-bosch Специализираният сервиз работи с лицензирана технология, позволяваща, както точен анализ на компонентите на инжектора, така и максимално прецизна работа.
Има ли специалзиран дизел сервиз, предлагащ рециклиране на дюзи?
След като дюзите бъдат почистени в ултразвукова вана, те преминават през стенд, където се преглеждат и се издава протокол за текущото състояние. След това се преценява кое е най-добре да се направи, ако има нужда от ремонт или смяна или рециклиране на дюзите. Не във всеки сервиз се предлага рециклиране на дюзи, като София дизел център е един от тях, работещ по технология на производителя. Специализираното оборудване изисква специфика на средата и съответно добра база. Така, например, когато става дума за извършване на каквото и да било манипулация по дюзата, тя се прави в специфично изчистено помещение, където въздухът е филтриран на точно определени микрони, както и калибровъчният флуид.

В специализирания център се предлагат, както монтаж и демонтаж на инжектори, така и проверка на микроскоп, както и рециклиране на инжектори. Ако става дума за подмяна с нови части, то фирмата работи само с оригинални такива, на марки като Bosch и Siemens и др. След всяка дейност в оторизирания сервиз, получавате гаранция. Заслужава си да можем да се обърнем към професионален дизел сервиз, където да разчитаме на точна и максимално ефективна работа, нали?