Сок от арония без добавки, без захар, без консерванти

Аронията има много полезни свойства, които се дължат на високото й съдържание на витамини С, К, B1, В2, В5, В9 и P, което я прави единственото растение със съдържание на този витамин на територията на страната.

Той е в много тясна връзка с усвояването на витамин C, но това не е единственото му предимство. Това е най-богатият плод на антиоксиданти, които предпазват кръвоносните съдове, влияят положително на ретината на окото, предотвратяват окислението на мазнините и образуването на високи нива на холестерол. Високото съдържание на полезни биохимични съединения подобрява функцията на кръвоносните пътища, действа благоприятно върху лигавицата на стомаха и подпомагат лечението на заболявания като гастрити, язви и стомашни киселини.

Преди да ви обясним къде можем да намерим био сок от арония на изгодна цена, първо искаме да сме сигурни, че всички правим разлика между натурален сок и био сок. Натуралните сокове, които са масово производство, са пълни с най-различни добавки като консерванти – за по-дълго съхранение, оцветители – за по-добър вит, подсладители – за по-приятен вкус и т.н. В тези сокове има много малко съдържание на плодове, които са минали през термична обработка и това допълнително намалява полезните им свойства. Тези напитки са направени по-скоро за наслада, отколкото да снабдяват организма с витамини.

Сок от арония от ферма Шайен

В случай, че сте се впуснали в търсене точно на такива био напитки без добавки, то задължително трябва да разгледате продуктите от арония в каталога на сайта Ferma-shayen.com! Там се предлага сок от арония на изгодна цена за опаковка от 2 литра – 15 лева.

Сокът с право е наречен био, защото е направен 100% от студено пресовани плодове и не е добавена нито захар, нито е разреждан с вода с цел максимално запазване на всички полезни качества на аронията. Въпреки че не се подслажда допълнително, сокът е доста приятен на вкус, защото в плодчетата има голямо количество естествен подсладител – сорбитол и фруктоза. Поръчайте сок от арония от Ferma-shayen.com онлайн или с обаждане на 0894663102.