Наемете контейнери за боклук в София, за да съберете строителните отпадъци след ремонта

Ако сте стигнали до момента, в който сте завършили ремонта у дома, но сте се озовали с пълна стая със строителни отпадъци, то помислете какво да направите, за да не бъдете нарушители на закона и да помислите за околната среда.

Чували ли сте за услугата – извозване на строителни отпадъци с контейнери за боклук в София? Ако не сте, то четете правилната статия…Затова продължете надолу, за да разберете повече подробности, защото е перфектното решение за вашия случай и ще ви улесни значително.

Както знаете няма как да изхвърлите строителните отпадъци в контейнерите пред жилището ви, защото е незаконно. Именно тук идва ролята на фирмите за извозване на строителни отпадъци в София, които са измислили перфектното решение за целта.

извозване на строителни отпадъци в София

Една такава фирма е именно Bokluk.bg, които ви предоставят на удобно място пред дома ви, контейнери, които да напълните с чували откъртени отломки или излишни строителни суровини. След като приключи ремонтът или новото строителство в дома ви, спокойно може да се обадите на фирмата и тя да извози цялата смет. Те разполагат с 3 вида контейнери за боклук в София – 4,6 и 7-кубикови. Строителните отпадъци се изхвърлят на депо за рекултивация, а битовите отпадъци до лицензирани за целта сметища, като цената за това е включена в това, което заплащате, както и таксата смет. Последвайте връзката, за да получите повече информация за извозване с контейнери за боклук в София.

Относно цените на които работят Bokluk.bg, можете да се свържете с тях, като пишете имейл на: info@bokluk.bg или се обадите на тел.: 087 66 11 222.

Не губете време, защото сега е момента да се свържете с тях, за консултация, за това как най-лесно да бъде разрешен проблема с извозване на строителни отпадъци с контейнери за боклук в София.