Кои са най-добрите перфоратори на европейския пазар?

Всеки един, който е изпробвал действието на дадени инструменти и машини, било то у дома или в работата, би могъл да даде мнение по темата дали перфораторите си заслужават и доколко полезни могат да ни бъдат за употреба в домашната работилница например.

Истината е, че перфораторите са изключително полезни поради няколко различни причини. Първата е, че са перфектни за къртене в бетон. Втората е, че са перфектни за пробиване на отвори във всякакви твърди материали – камък, метал, плочки и т.н. Третата е, че са перфектни и когато жена ви ви помоли да закачите новата картина или е избрала рамка със снимки за стената. Всичко става бързо и лесно. Не цапате много. Не се натоварвате.

Перфораторите се делят на леки и тежки и можете да изберете, която категория пожелаете. За разлика от ударните бормашини перфораторите са оборудвани с вграден електропневматичен ударен механизъм, който не зависи както е при ударната бормашина от натиска на работещия. Така енергията на удара на перфоратора е значително по-висока, така че особено бетонът може да се обработва много по-лесно. Обикновените перфоратори тежат около 2 килограма, те могат обаче – в зависимост от трудността на работата – да тежат до 27 килограма. Можете да ги разгледате, разпределени в различни категории на сайта на ProfiPlus.bg. Те са онлайн магазин, предлагащ огромно разнообразие от професионални инструменти и машини, от които можете да се възползвате и да закупите. Към перфораторите на Профи Плюс.

перфоратор

Профи Плюс и са истински професионалисти, които си разбират от работата. Може би се чудите къде да намерите техните професионални инструменти и машини, затова направо ще ви кажа. Фирмата се казва „Профи Плюс“ и се намира физически в гр.София, ж.к. Младост 1, бул. Йерусалим, бл. 51 А, но за тези от вас, които желаят можете да направите и поръчка онлайн. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg. А ако имате някакви въпроси или имате нужда от съвет от тях, не се притеснявайте да им се обадите, а те ще ви посъветват най-добре относно правилният избор на перфоратори.

Хубавото е, че с тях получавате и безплатна доставка за поръчки над 100лв, така че няма от какво да се притеснявате. При поръчка на каквито и да било машини или инструменти от тях, ще ви бъдат доставени до вратата от куриер. Към доставката на всяка машина /електроинструмент, пневматичен инструмент, машина с ДВГ/ ще намерите Гаранционна карта с посочен гаранционен срок /за физ. лица – мин. 2 години. Перфоратори Bosch биха били вашия най-добър избор от Профи Плюс поради няколко причини. Затова не се бавете, а ги изберете още сега.

ProfiPlus.bg ви очакват както в онлайн магазина си, така и във физическия магазин на по-горе споменатия адрес.