Защо да изберем ключарски услуги от Ключарски-услуги.bg?

В днешната публикация ще ви изброим няколко причини защо да изберете ключарски услуги от Ключарски-услуги.bg, ако живеете в град София.

Защо да изберем ключарски услуги от Ключарски-услуги.bg?

1) Ключарско ателие Key Center има дългогодишен опит с този занаят и е спечелило доверието на множество клиенти, които са станали повече от това през годините. Освен това всички ключари са абсолютно обучени и квалифицирани, за да могат да се справят с всякакви случаи. Работят с нова и модерна техника и прецизни инструменти. Всички ключарски услуги са лицензирани.

2) С успешното разрастване на бизнеса, ателитата Key Center стават все повече и повече. Обхватът вече не е само един – два квартала, а много повече – Борово, Бистрица, Гео Милев, Горубляне, Дружба, Изток, Лозенец, Люлин, Лозен, Манастирски ливади, Младост, Овча Купел, Студентски град и София парк. Освен това ключарите са вече изцяло способни да поемат заявки за спешна ключарска помощ от населени места, извън територията на столицата, на радиус от 60 км. Те ще дойдат където и да е, по възможно най-бързия начин, за да ви помогнат!

3) Предлагат много богат асортимент от ключарски услуги. Това разнообразие се дели главно в две категории – битови и автоключарски услуги. В битовите са включени спешна ключарска помощ, смяна на брава, отключване на врата, апартамент, каса или сейф, изработка на ключове, издаване на дубликати и ремонт на брави и патрони. Към авто услугите са всякакви дейности, свързани с ключове, централното заключване, стартера и ключалките на вашия автомобил – премахване или ремонт на имобилайзер, отключване на автомобили, издаване на дубликат на ключ за кола, изработка на автоключове.

4) Едно от най-големите предимства на ключарско ателие Key Center е това, че са на разположение по всяко едно време на своите клиенти. Те работят денонощно, без никакъв почивен ден. Дори и в най-късните часове от денонощието ще се отзоват на посочен от вас адрес, за да намерят решение на изникналия проблем.

Запознайте се подробно с всички ключарски услуги на Ключарски-услуги.bg. Потърсете ги на телефонен номер 0896 340 304.