Спирала за очи ArtDeco избери и пленителен поглед имай ти!

Ако сте чували, че някои хора страдат от алергия на очите, навярно си представяте колко неприятно е това, особено за жените.

Поставяйки ежедневен грим, ние трябва да бъдем изключително внимателни в това как се грижим за здравето на очите ни.

Често срещани симптоми на очните алергии, причинени от използването на спирала за очи са зачервените и отекли очи, сърбеж, течащ нос, кихане, кашляне и т.н. Освен всичко това, е много възможно и да се чувствате изморени и да страдате от липса на сън.

Спиралата за очи както може да ви направи изключително красиви и с пленителен поглед, така и може да ви навреди ако не я използвате качествено. Не бива никога да споделяте своята спирала за очи с друг човек. Това е все едно да ползвате чужда четка за зъби. Не е хигиенично и може да доведе до неприятни последствия. Друго важно нещо е да затваряте плътно капачката на своята спирала за очи и при най-малкия симптом на дразнене на очите след поставянето на спирала за очи – си задайте въпроса дали е възможно да бъде от нея.

Ако се окаже, че тя е причината, просто не я използвайте и я изхвърлете, въпреки че сте дали много пари за нея. Вашето здраве и зрителни органи за много по-важни.

спирала за очи

Затова и при купуването на спирала за очи, трябва да внимаваме изключително много. От немската марка ArtDeco ни предлагат революционното си откритие за пленяващ поглед – професионалната високотехнологична текстура на немската марка Artdeco. 3 в 1 – за обем, дължина и извиване, и специалната гел формула правят текстурата лесна за нанасяне и постигате изключителен резултат.

Доверете се на професионалната козметика и изберете спирали за очи Artdeco. Посетете Nardis и се сдобийте с тях. А ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg