Вендинг машини под наем – печелиш докато пиеш кафе от Италия

Който е бил в Италия, той може да потвърди, че кафето там е уникално и вкусът не може да се мери с друг.

Това е любимата напитка почти на всеки в света, било то капучино или лате, кафето заема важна част в деня ни.

От фирма Си Вендинг Спот ЕООД, предлагат вендинг машини под наем и SiVendingSpot.com, които да поставите във ваше помещение, обект или офис, където работят хора и от това да печелите. Те ще изплащат наем за това, че машините заемат ваше пространство и вие освен, че ще се радвате на вкусно кафе, директен внос от Италия, но и ще получавате допълнителен доход.

Вендинг машини под наем - печелиш докато пиеш кафе от Италия

Вендинг машини под наем са една сравнителна иновация за българския пазар, като на външен вид, те нямат нищо общо със старите обикновени кафе автомати. Новите модернизирани вендинг машини могат да изглеждат по най-различен начин. Клиентът избира какъв да бъде той. Може да се постави брандировка, да се добави кабина, различни елементи, за да изглежда възможно най-привлекателно.

Вендинг машини под наем са нещото, с което хем можете да се наслаждавате освен на напитки, но и на храна, докато печелите. Страхотно, нали? Фирмата предлага и сандвичи, пакетирани тестени и захарни изделия, както и бутилирани напитки. Можете да избирате какво да съдържа вашата машина.

Си Вендинг Спот ЕООД предлага на клиентите си оглед на обекта, създаване на индивидуален проект, съобразен с вашите изисквания и чак след като го одобрите се пристъпва към реализацията му. Вие сте главните действащи лица, които взимат решенията.

Ако идеята ви допада и смятате, че ще бъде успешна, можете да се свържете с тях като попълните формата за контакт на уебсайта им – SiVendingSpot.com или като се обадите на тел.:0700 199 86. Не чакайте, а го направете. Ще останете доволни! Вендинг машини под наем – печелиш докато пиеш кафе от Италия!