Кантари за дома и бизнеса – откъде да поръчаме?

Ако спортувате активно или сте на диета, то със сигурност имате нужда от така познатите ни електронни кантари, наричани още везни, за да теглите количеството храна, което приемате.

Или пък ако имате свой търговски обект, в сферата на хранителните стоки, то търговските кантари са ви добре познати. Но какво правим когато имаме нужда спешно да закупим кантари за дома или бизнеса. Откъде да поръчаме?

Мястото, което със сигурност ще отговори на вашите желания е онлайн магазин Desis.bg. Те са на пазара вече повече от 10 години и за едни от лидерите в местния бизнес. Но разбира се има причина за това и тя е начинът на производство на всички везни и платформени кантари. Всичко при тях се случва максимално бързо, благодарение на роботизираните машини, с които се работи. Предлаганите от тях, везни са с доказано качество и сертификати от ISO9001:2015 и NMI. Освен това, Desis.bg е ексклузивен вносител и официален представител на турската фирма – производител на електронни везни ETS Elektronik Tartı Sistemleri, така че високото качество е без съмнение.

кантари

Още при посещението на техния онлайн магазин, ще можете да разгледате разнообразието от кантари. В това число – везни за претегляне, броячни и ценоизчисляващи за вашия бизнес. Освен това, фирмата предлага и медицински, както и транспалетни модели. А за по-тежката категория, производителите отговарят и с кранови и платформени везни, както и животински кантари.

Смятам, че причините, изброени по-горе са достатъчни, за да се убедите, че Десис Интернешънъл е вашето място за поръчка на кантари и везни. Фирмата гарантира за бързата доставка и коректно отношение! Така че ако се интересувате относно наличност или специфики на даден продукт, не се колебайте да се свържете с екипа на фирмата на тел.: 0878 201 230 или 0898 480 484. Те ви очакват!