Най-добрите горивни камери в интернет

В случай, че се интересувате от най-изгодните предложения на камини във виртуалното пространство – добре би било да се огледате и за подходящи горивни камери.

Както е известно – горивната камера е сърцето на всяка камина. От нейното качество и изработка зависи дълготрайната експлоатация на монтираната камина, а също и доколко ефективно ще бъде отоплението в дома ви.

На пазара може да попаднете на различни видове камини: открити, закрити, зидани и пр. Това, което прави една камина индивидуална, бива всъщност изборът на горивна камера. Поради тази причина от фирмата производител на български горивни камери – kamini-eurostandart изработват индивидуално всяка заявена камина за поръчка, избирайки най-подходящия вид горивна камера за нея. Накратко тя бива съобразена с това какво ще се използва – отопление или декорация. Да речем, ако ще отоплява жилищно пространство се обсъжда за една стая ли ще се използва или за повече. Именно с избора на мощна и качествена горивна камера може да си осигурите не само повече топлина през студените месеци, но и по-ниски сметки през отоплителния сезон. В случай, че избирате горивна камера за декоративна камина – то там нейните функции ще бъдат значително по-малко, тъй като единствената ѝ функция ще бъде да се разпалва в нея огън.

При избора на горивни камери, които ще служат на камини за отопление е важно да сте наясно с цялостната идея: колко голямо пространство ще отоплявате, колко често ще използвате камината и пр. В тъази връзка при избора и прегледа бна различните горивни камери е добре да се консултирате с експерт. От kamini-eurostandart.com предлагат такава консултация, като могат да ви бъдат изключително полезно при избирането на камера за камина, която да бъде подходяща за вашия дом и на добра цена.

Що се отнася до съотношението качество-цена, най-доброто, което бихте могли да откриете, на пазара на горивни камери са тези българско производство. „Камини Евростандарт“ предлагат богато разнообразие от варианти, като всяка горивна камера те произвеждат лично съобразно изискванията на Европейския съюз (БДС EN 13229) и (клас А) на енергийна ефективност с гориво – дървени брикети. Едни от характеристиките на тези български горивни камери биват:

Най-добрите горивни камери в интернет

– Възможност за регулиране на първичния въздух и на тягата;
– Голям вграден пепелник;
– Възможност за хоризонтално и вертикално отваряне на панела, което позволява горивната камера да работи и като открито огнище;
– Опция въздушна риза с вграден нагнетателен вентилатор под горивна камера.

Благодарение на солидната си изработка: корпусът и димосборникът са изработени от орещовалцувана стомана с дебелина 4мм., а самата камина притежава и вътрешна облицовка от огнеупорни плоскости, които гарантират по-голяма устойчивост и издръжливост на горивната камера на температура от 1200 градуса по Целзий.

В случай, че решите да се доверите на тази фирма за избор на горивни камери – бъдете сигурни, че може да разчитате на тях и за изпълнение на целия проект по избор, изработка и монтаж на желаната камина. „Камини Евростандарт“ притежават над 12 години опит в сферата и могат да ви бъдат от изключителна полза за постигането на повече уют и топлина в дома.

По-подробна информация относно вариантите за горивни камери на изгодни цени и с високо качество, които можете да откриете от „Камини Евростандарт“ ви очаква в сайта им на kamini-eurostandart.com. Не пропускайте да го посетите още сега само с няколко клика. Те ви очакват.